MODERNIZACIJA PROMETNICE TROJEGLAVA-GOLUBINJAK

AutorAdministrator

MODERNIZACIJA PROMETNICE TROJEGLAVA-GOLUBINJAK

Danas je u prostorijama Općine Dežanovac, u prisustvu bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića, potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova izvanrednog održavanja LC 37149 (dionica Trojeglava-Golubinjak).
Naručitelji su Županijska uprava za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije koju zastupa v.d. ravnateljica Nataša Koronc, te Općina Dežanovac koju zastupa načelnik Josip Stjepanović, izvoditelj radova su Ceste d.d. koju zastupa direktor Željko Jozić.
“Zahvalio bih se županu Marku Marušiću koji je uvidio situaciju mještana Drleža, Golubinjaka i Trojeglave kojima ta županijska cesta jako puno znači za ostanak u ovom kraju i budućnost ovog dijela županije. Za općinu je to važna cesta jer povezuje dva naselja i skraćuje put prema Daruvaru. Prije dvije godine potpisan je Sporazum o sufinanciranju izvođenja radova na modernizaciji ove ceste i tek sada se kreće s radovima”, istaknuo je načelnik Općine Dežanovac Josip Stjepanović.
Radovi su vrijedni gotovo 2.5 milijuna kuna i izvodit će se u dužini od 2.5 kilometra. 50% iznosa financirat će Županijska uprava za ceste BBŽ, a 50% Općina Dežanovac
Nakon potpisivanja ugovora o izvođenju radova, župan Marušić u pratnji načelnika Općine Dežanovac Josipa Stjepanovića, direktora tvrtke Ceste d.d. Željka Jozića i v.d.ravnateljice Županijske uprave za ceste Nataše Koronc obišao je prometnicu Trojeglava-Golubinjak.

O autoru

Administrator administrator

Skip to content